Кариери

Като част от нашата кампания SIS Forex Mentor стартираме нашата стажантска програма за 2015 г. „Моето инвестиционно лято“.

В рамките му ще можете да се запознаете отблизо с дейността на инвестиционния посредник и като един от водещите такива в България считаме, че можем да ти покажем много. За да се увериш, че не подхождаме скучно към работата, в края сме ви подготвили едно видео.

„Моето инвестиционно лято“ ще ти предостави шанса:

  • да видиш как се търгува на българския и на международните пазари;
  • какъв е процесът на взимане на решение за сделка и нейното послеващо изпълнение;
  • да вникнеш в управлението на активи и портфейлите на нашите клиенти и доверители;
  • да се запознаеш в детайли с тънкостите на деривативните сделки;
  • да допринесеш с идеи, ентусиазъм и знания към дейността и културата ни;
  • да допълниш знанията си в много направления;
  • да почерпиш от опита на всички колеги в офиса;
  • да погледнеш зад сцената на една финансова група и да разбереш как се борим за по-доброто финансово състояние на всички;
  • и много други неща, за които ще се радваме да си поговорим на живо.

Стажът ще бъде в рамките на един месец, на непълен работен ден, т.е. по 4 часа на ден.

Едно от първите неща, който трябва да направиш, за да участваш, е да се регистрираш за безплатна сметка на fxmentor.sis.bg и да изградиш едно инвестиционно портфолио. Задачата е да си избереш от всички инструменти, които се предлагат в платформата и да инвестираш в тези, в които вярваш. Няма ограничения в това кога или колко често да купуваш и да продаваш, като не забравяй да диверсифицираш. Доходността е важна, но ще гледаме как си стигнал до нея и какви рискове си поел по пътя към нея. Времето, в което можеш да се проявиш е от 20 май до 30 юни и ще има няколко етапа, така че не се притеснявай, ако си започнал по-късно.

Инвестирай така както би го направил с твоите реални пари и мисли преди да вземеш решение. Ако не ти потръгне първия път, не се притеснявай да опиташ отново!

Ако искаш да се реализираш във финансовия сектор и да видиш какво се случва на българския еквивалент на Wall Street, изпрати ни CV-то си на support@sis.bg и напиши с няколко думи какво те влече към инвестициите, какво очакваш да научиш или просто какво ти е направило впечатление, докато си търгувал.

Бъди на гребена на вълната на финансовите пазари!

(П.С. Няма те лишаваме от истинските вълни, обещаваме!)

download

Предлагаме възможности за кариерно развитие в сферата на корпоративните финанси, инвестиционния мениджмънт и търговията с финансови инструменти.

Ако смятате, че имате необходимите качества, за да подсилите нашия екип, изпратете CV-то си и мотивационно писмо на support@sis.bg , като посочите, че искате да разгледаме Вашата кандидатура в бъдеще.